DEELNEMEN ALS MERK

Dé manier om jouw kinderdoelgroep en/of hun ouders aan te spreken met jouw merk of product. Word jij ook deelnemer van het allerleukste feestje van het jaar of val jij als een van de weinige op door een te gekke brand-activatie?

Op zaterdag 14 en zondag 15 september is het weer tijd voor het Tina Festival. Dit allerleukste én allergrootste festival voor meiden van 7-16 jaar is voor merken een unieke kans om deze doelgroep persoonlijk te ontmoeten. Meer dan 25.000 meiden en hun ouders komen dit weekend naar Duinrell in Wassenaar, om daar een hele dag plezier te maken. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen, sterren ontmoeten, genieten van optredens en op de foto met idolen: het kan en gebeurt er allemaal. 

We zouden het ontzettend leuk vinden om jou als deelnemer te verwelkomen. En we denken heel graag met je mee over hoe we jouw merk zo goed mogelijk een podium kunnen bieden. Met een eigen tent bijvoorbeeld, met een eigen plek op het hoofdpodium, of misschien wel door samples uit te delen? Mogelijkheden te over! 
Samen met jou gaan we er graag voor zorgen dat jouw merk optimaal in de schijnwerpers komt. Als deelnemer word je onderdeel van een fantastische dag, waar duizenden en nog eens duizenden dochters en hun moeders herinneringen maken voor het leven. 

DEZE DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

ZO LEUK WAS TINA FESTIVAL 2023!

BEZOEKERS AAN HET WOORD

LEKKER SHOPPEN!

IT'S SHOWTIME