VT WONEN&DESIGN BEURS 2023

Help jezelf op weg
met een 1:1 advies
van een interieurstylist

Wil je een nieuw kleurpalet in je huis of de indeling van een ruimte veranderen? Boek dan snel hier een 1:1 gesprek bij onze interieurstyliste. Zij helpen je graag op weg om jouw verandervraag te realiseren.

Op het inspirerende VTWDB Adviesplein helpen de professionele stylisten je graag verder met ideeën voor kleur en indelen. Stel jouw persoonlijke woonvraag en 40 minuten later heb je een fijn, persoonlijk plan om je verandering mee te starten. 

Doen hoor, want met een goed advies koop je niet alleen kennis, maar ook creativiteit. Het brengt je andere inzichten en nieuwe ideeën en zorgt dat je verder komt.

Benieuwd naar onze interieurstylistes? Klik dan hieronder op de dag dat je komt en bekijk welke stylistes die dag op het Adviesplein aanwezig zijn.

Boek je advies: zo werkt het

Als je tickets voor de beurs koopt, kun je daar direct een adviesgesprek bij boeken en een tijd kiezen die past bij jouw dagplanning. Je kunt kiezen voor een adviesgesprek over kleur of over indeling. Beide type adviesgesprekken duren 40 minuten. Zo’n persoonlijk gesprek kost tijdens de beursdagen 45 euro. Als je dit advies voor de beurs begint boekt, profiteer je van een fijne korting en betaal je 34.50 euro. Let op: er is maar een beperkt aantal tickets voor dit tarief beschikbaar. Op = Op.

Adviesgesprek geboekt? Dan ontvang je jouw tickets samen met de tickets voor toegang tot de beurs op het door jou opgegeven e-mailadres.

Fijn als je 10-15 minuten voor je gesprek start aanwezig bent op het Adviesplein. Daar hebben we voor de liefhebbers de "beeldenbox" van top stylist Marie-Gon voor je beschikbaar. Zo kun je alvast wat mooie inspiratiebeelden selecteren die jouw gesprek met de stylist nog meer vaart en duiding kunnen geven. Overigens is het erg leuk om samen met je partner de "beeldenbox" door te nemen. Onze ervaring is dat je met de beeldenbox heel fijn de overeenkomsten in jullie smaak en stijl ontdekt in plaats van de verschillen.

Zo haal je meer uit jouw gesprek

Slimme tip: neem foto’s, plattegrond en tekeningen mee en meet alvast de afmetingen op van de ruimte in huis waar jij mee aan de slag wilt. Zo kan je nog gerichter advies krijgen en haal je meer uit het gesprek.

Boek snel je tickets en je adviesgesprek.

- in samenwerking met -

- trotse hoofdsponsor van het Huis & Energie district -

- trotse sponsor van het Huis & Energie district -

- de beurs wordt mede mogelijk gemaakt door deze mediapartners -