VT WONEN&DESIGN BEURS 2023

FAQ: veelgestelde vragen over de vt wonen&design beurs 2023

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over de vt wonen&design beurs, van 3 t|m 8 oktober 2023 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Kijk hieronder in de lijst en klik op jouw vraag voor het antwoord.

Over de vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 3 tot en met 8 oktober 2023, in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Zes dagen lang is de beursvloer gevuld met heel veel wooninspiratie. Op de beursvloer tonen de mooiste woonmerken je aan het begin van woonmaand oktober hun nieuwste collecties en producten. Ze voorzien je van woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. Denk aan bekende én nieuwe woonbedrijven die je hier verrassen.

De beurs is er van dinsdag 3 tot en met zondag 8 oktober 2023 en is elke dag geopend tussen 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag is de beurs geopend tot en met 22.00 uur.

Bereikbaarheid

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 3 tot en met 8 oktober 2023 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Het adres is Stelling 1 in Vijfhuizen.

Deze plek is met de auto heel goed te bereiken en er is veel parkeerplek om het complex heen (meer dan 3.200 parkeerplaatsen). Expo Greater Amsterdam is in de buurt van de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Het terrein ligt op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Bekijk met deze routeplanner wat de snelste route is naar de vt wonen&design beurs.

Het parkeertarief is 15 euro. Hiervoor kun je parkeren op het terrein van de Expo. Je kan online al een uitrijkaart kopen (als je ook je tickets voor de beurs boekt) of op de beursvloer zelf. Je hebt de kaart aan het eind van de dag nodig om uit te rijden (inrijden kan zonder kaart, om files te voorkomen).

Kom je met de auto? En wil je op het terrein rondom de Expo parkeren? Dan heb je hiervoor een parkeerkaart nodig. De parkeerkaart kost 15 euro, hiervoor kun je de hele dag parkeren. Je kan deze aan de kassa binnen kopen of nog makkelijker: koop ‘m nu nog hier! (In de ticketshop onder extra’s)

Let op: in verband met de verkeersveiligheid is ervoor gekozen dat je het terrein vrij kunt oprijden. Je krijgt dus geen parkeerticket uitgereikt bij de ingang. Omdat het wel om een betaald parkeerterrein van de Expo gaat, heb je een parkeerkaart nodig. Je koopt deze aan de kassa van de beurs of dus hier online.

Kom je met een elektrische auto en wil je laden? Dan is het goed om te weten dat er maar enkele elektrische oplaadpunten beschikbaar zijn.

Ook met het openbaar vervoer is de vt wonen&design beurs goed te bereiken. Zo stopt de bus voor de deur. Expo Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je bijvoorbeeld reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt je de Expo bereiken via bus of taxi. Plan hier jouw reis naar de vt wonen&design beurs.

Tickets

Er zijn verschillende soorten tickets te koop voor de beurs. De prijs hiervoor hangt bijvoorbeeld af van wanneer je een kaartje koopt (al vroeg of juist last-minute), voor welke dag (doordeweeks of in het weekend) en hoe je dit doet (online of aan de kassa). Ook maakt het uit of je abonnee bent van een van de deelnemende woontijdschriften (abonnees krijgen namelijk korting) en of je alleen een ticket bestelt of bijvoorbeeld ook direct een luncharrangement boekt.

In het algemeen geldt: hoe eerder je bestelt, hoe beter de prijs. De prijs van een los ticket varieert van €19.50 tot €27.50. Abonnees van de deelnemende woonbladen kunnen ook tickets met voordeel kopen. Op deze ticketpagina zie je precies alle prijzen.

Je kunt jouw tickets kopen in onze online ticketshop. In een paar clicks heb je jouw kaartje bemachtigd. Goed om te weten: voor het arrangement en de abonneekaarten geldt: Op is Op. Deze tickets zijn alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt. Kijk snel op deze ticketpagina voor alle prijzen en boek direct je tickets.

Het parkeertarief is 15 euro. Hiervoor kun je parkeren op het terrein van de Expo Greater Amsterdam waar veel parkeergelegenheid is. Je kan online een uitrijkaart kopen (als je ook je tickets voor de beurs boekt) of op de beursvloer zelf. Je hebt de kaart aan het eind van de dag nodig om uit te rijden (inrijden kan zonder kaart, om files te voorkomen).

Klopt! Met de NS combideal koop je in één keer je tickets voor de vt wonen&design beurs samen met je trein- en buskaartje. Dat is nog eens handig! Kijk hier voor alle informatie over hoe je deze fijne aanbieding boekt.

Ben je abonnee van de woonbladen? Dan hebben we fijn nieuws voor je. Je krijgt als abonnee namelijk flink wat voordeel als je tickets voor de vt wonen&design beurs koopt.

In de brief van de hoofdredacteur die bij jouw woonblad werd meegestuurd, is ‘Jouw abonneecode’ te lezen waarmee je deze voordelige tickets kunt bestellen. Dat is een unieke actiecode, niet jouw reguliere abonneenummer. Voer deze actiecode in de ticketshop in als daarom wordt gevraagd. Kijk hier voor meer informatie.

Programma

Van 3 t/m 8 oktober 2023 is er veel te zien, horen en doen op de vt wonen&design beurs. Zo kun je bijvoorbeeld een 1 op 1 advies met een woonexpert boeken, toffe talks bijwonen én je natuurlijk laten inspireren door 300+ woonbedrijven. Kijk voor meer informatie op de programmapagina.

Adviesgesprekken

Als je je tickets voor de vt wonen&design beurs koopt, kun je daar direct een adviesgesprek bij boeken (bij de optie ‘extra’s) en een tijd kiezen die past bij jouw dagplanning. Je kunt kiezen voor een adviesgesprek over kleur of over indeling. Beide type adviesgesprekken duren 40 minuten. Zo’n gesprek kost 45 euro als je
dit tijdens de beursdagen boekt. Let op: er is maar een beperkt aantal beschikbaar. Op = Op. Adviesgesprek geboekt? Nadat je afspraak is bevestigd, ontvang je later van ons via de mail je tickets.

Heb je al tickets voor de beurs gekocht? En wil je alsnog een adviesgesprek boeken? Dat kan! Kies dan in het menu van onze ticketshop voor de optie ‘extra’s’. Dan kun je ook los een adviesgesprek kopen.

Een adviesgesprek over kleur of over indeling kost 45 euro als je dit tijdens de beursdagen boekt. Beide type adviesgesprekken duren 40 minuten. Let op: er is maar een beperkt aantal beschikbaar. Op = Op.
Je boekt dit via onze ticketshop. Ook als je al tickets hebt, kun je alsnog een adviesgesprek boeken. (Onder de optie ‘extra’s’)

In principe wijzen wij een stylist aan je toe. Om een goede match te maken, stellen we je in het
boekingsproces enkele vragen. Mocht je nou een uitgesproken voorkeur voor één van onderstaande stylisten hebben, dan kun je dat in de vragen tijdens het boeken kenbaar maken. Wij doen ons best je te koppelen aan de stylist van jouw voorkeur, maar kunnen dat niet garanderen. Niet getreurd als het niet lukt,want echt waar, er zitten alleen maar leuke, vindingrijke professionals op het Adviesplein!

Contact

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons dan gerust op hello@vtwonenendesignbeurs.nl, dan proberen we je zo snel mogelijk te antwoorden.

-  trotse hoofdsponsor van het Huis & Energie district op de beurs -

- trotse sponsor van het Huis & Energie district op de beurs -

- de beurs wordt mede mogelijk gemaakt door deze mediapartners -