1 t/m 6 oktober 2024 | EXPO Greater Amsterdam

EEN UNIEKE KANS OP SALES, EXPOSURE EN NAAMSBEKENDHEID

De vt wonen&design beurs is het grootste en meest complete evenement voor actieve woonconsumenten in Nederland. Als evenement van DPG Media en samen met toonaangevende woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home, bereikt de vt wonen&design beurs honderdduizenden actieve woonconsumenten via print, online, televisie en de beurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Mail naar hello@vtwonenendesignbeurs.nl of bel Anneke van Dijk via 06 14 41 74 34.

WAT LEVERT DEELNAME AAN DE BEURS JOU OP?

DIRECTE VERKOOP 
Het grote bereik onder de bezoekers geeft je de mogelijkheid om je producten of diensten aan een breed publiek te presenteren en direct omzet te genereren. Of je nu een gevestigde woonmerk bent of een startend woonbedrijf, op de vt wonen&design beurs is er plek voor iedereen die zijn verkoopkansen wil vergroten.

NAAMSBEKENDHEID, INTRODUCTIE 
Bereik duizenden potentiële klanten en vergroot je merkbekendheid op de vt wonen&design beurs 2024! Als standhouder op de beurs richt je je op duizenden actieve woonconsumenten. Dit is dé kans om je producten te presenteren, nieuwe merken te introduceren en je merk nog beter onder de aandacht te brengen.

MARKTONDERZOEK
Je komt direct in contact met je doelgroep en krijgt de unieke kans om deze beter te leren kennen. Als standhouder krijg je de mogelijkheid om marktonderzoek te doen en nieuwe klanten te werven onder de enthousiaste doelgroep. Het grote bereik onder de bezoekers zorgt voor veel exposure en geeft je de mogelijkheid om je producten of diensten aan een breed publiek te presenteren en inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van je doelgroep.

DIT IS DE BEURSBEZOEKER

De bezoeker van de vt wonen&design beurs heeft budget gereserveerd en is actief bezig met het verduurzamen, inrichten en (ver)bouwen van hun huis. Zij komen uit het hele land. Persoonlijk advies voor hun woonvra(a)g(en) is wat zij zoeken. Zorg voor voldoende specialisten in je stand voor optimale klantbewerking.

DE GROOTSTE WOONBEURS VAN NEDERLAND

De stijl- en duurzaam georiënteerde consument krijgt hier persoonlijk advies van 250+ woon- en energiebedrijven voor de inrichting en (ver)bouw van hun huis en vindt praktische oplossingen voor élke woonvraag. De woontijdschriften tonen in vijf grote inspiratiehuizen waar wonen anno 2024 voor staat. De duurzame features zijn te bewonderen in het real size Duurzaam Droomhuis.

Duurzaamheid is een veelgestelde vraag onder de beursbezoekers. Voor de energiebesparende duurzame producten kan de bezoeker terecht in het  Huis&Energie district. Bezoekers vinden hier de meest recente warmte-, solar- en isolatie oplossingen.

Is jouw bedrijf hier helemaal op zijn plaats? Dan vertellen wij jou graag over de mogelijkheden om te exposeren.

Ja graag, neem contact met mij op voor meer informatie over deelname.

Waar en wanneer?

1 T/M 6 OKTOBER 2024
EXPO Greater Amsterdam


Een beurs die de actieve woonconsument adviseert én inspireert als nooit tevoren.

- de beurs wordt mede mogelijk gemaakt door deze mediapartners -